AKTUELNO

Da bi se sprečilo da nasilje zameni dijalog, zahtevamo i očekujemo da organi gonjenja budu jednako efikasni u pronalaženju ovih kukavica, navodi se u saopštenju.

Pokret socijalista osudio je danas to što je uništen automobil narodnog poslanika Srbislava Filipovića, navodeći da je reč o nasilnom činu onih koji nisu u stanju da se pronađu u političkom dijalogu i argumentovanoj raspravi.

- Kukavice i slabići uvek su nasiljem pod okriljem noći pokazivali nemoć i nedostatak hrabrosti da istini pogledaju u oči. Danas je to moj kolega Srba Filipović, sutra to može biti bilo ko -  kaže šef poslaničkog kluba PS Đorđe Komlenski.

Da bi se sprečilo da nasilje zameni dijalog, zahtevamo i očekujemo da organi gonjenja budu jednako efikasni u pronalaženju ovih kukavica, kao i kada je u pitanju bio napad na novinara Milana Jovanovića i Borka Stefanovića, navodi se u saopštenju.

- Izborili smo se da se na vlast dolazi samo izborima, a ne kao oktobra 2000-te pučem i nasiljem.To se mora sačuvati po svaku cenu - zaključuje Komlenski.

#Pokret socijalista

#Stefan Filipović

'